Skip links

Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları Karşıyaka Şube

İngilizce öğrenimini kolaylaştıran ve keyifli bir öğrenme süreci geçirmenizi sağlayan Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları, Karşıyaka şubesiyle hizmetinizde.

0(232) 259 59 56

Tuna Mah. 1710 Sok. No:18 Karşıyaka / İzmir

Karşıyaka İngilizce Kursu

Karşıyaka İngilizce Kursu

On yıldan uzun süredir, İngilizce başta olmak üzere yabancı dilde pek çok alanda eğitim ve hizmet verdiğimiz Karşıyaka İngilizce Kursumuzla, yabancı dil hedeflerinizi birlikte gerçekleştiriyoruz. Karşıyaka İngilizce Kursumuz, Karşıyaka Çarşısı’nda modern bir yapıda bulunmaktadır. Karşıyaka dil kursumuzda 7’den 70’e her yaştan öğrencimizin eğitim hedeflerini gerçekleştiriyoruz.

Karşıyaka yabancı dil okulumuzda sadece İngilizce hedeflerinizi değil aynı zamanda diğer yabancı dil hedeflerinizi de gerçekleştirmek için eğitimler veriyoruz. Genel İngilizce eğitimlerimizin yanı sıra Almanca, Fransızca, İtalyanca gibi diğer yabancı diller, sınavlara yönelik eğitimler, çocuklar için İngilizce eğitimleri, iş hayatınızda kullanacağınız İngilizce gibi pek çok alanda eğitimlerimizle hizmetinizdeyiz. Eğitim fırsatlarımıza kısaca bir göz atmak için tıklayın.

KARŞIYAKA İNGİLİZCE KURSU

Şube Temsilcileri

Gizem GÜRAKAN

Karşıyaka Şube Müdür Yardımcısı

Selin ÖZDEMİR

Karşıyaka Şube Eğitim Danışmanı

Melisa YILMAZ

Karşıyaka Eğitim Danışmanı

İzmir Karşıyaka Şubesi Öğrencilerimiz Bizim İçin Ne Diyor?

×
Hızlı Bilgi Al
Sizi Arayalım!
Sohbete Başla