Skip links

Neden İngilizce Öğrenmeliyiz?

Günümüzde İngilizce bilmenin avantajlarından birçok yerde bahsediliyor. Artık ebeveynler de çocuklarını küçük yaşlardan itibaren İngilizce öğrenmeye teşvik ediyorlar. İngilizce bilmenin eğitim, iş ve sosyal hayatınızda size katacağı birçok artı olacaktır. Peki konuyu biraz daha açarsak neden İngilizce öğrenmeliyiz? İngilizcenin bize yararları ne olacak? İngilizce öğrenmemiz hayatımızı ne yönde değiştirecek?

İzmir’de İngilizce Kursu seçenekleri araştırırken hangi amaçlarla İngilizce öğrenmek istediğinize de karar vermelisiniz bu sayede etkili ve verimli bir öğrenme gerçekleşecektir.

İngilizce 500 milyondan fazla insanın konuştuğu bir dildir. Aynı zamanda dünyanın evrensel dili olarak kabul ediliyor. Dolayısıyla İngilizce bilmek dünyanın her yerinde artı bir özellik olarak kabul ediliyor. İngilizce öğrenmek için birçok faydalı sebep var.

En önemlilerini sizler için sıraladık.

  • İngilizce öğrenmek ve konuşabilmek kendinize yapacağınız en güzel ve en iyi yatırım olacaktır.
  • İş dünyasında her zaman öne çıkmanızı sağlayacaktır.
  • Sanat ve eğlenceye meraklıysanız İngilizce öğrendiğinizde en iyi dizileri, filmleri kendi dillerinden izleyebilir, yabancı roman ve kitapları okuyabilirsiniz.
  • Çeşitli alanlarda pek çok akademik kaynağın Türkçe ’ye çevirisi bulunmuyor ya da eksik ve yanlış çeviriler yapılabiliyor.
  • Dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitim alabilmek için İngilizce yeterlilik şartı koşuyor. Başarı ortalamanız yüksek olsa dahi İngilizce bilmediğiniz takdirde kabul edilmeme riskiniz daha yüksek olacaktır.
  • Farklı sosyal ve kültürel ortamları kendi deneyimlerinizle yaşayabilir, gözlemleyebilir ve arkadaş çevresi edinebilirsiniz.
  • İngilizce öğrenim sürecinde beyninizin tamamı çalışır ve bilişsel zekânız harekete geçer.
  • İngilizce öğrenmek kişilere özgüven kazandırır ve farklı ortamlarda öne çıkabilirsiniz.

İngilizce Nasıl Öğrenilir?

İngilizce öğrenmek için alternatiflerini değerlendirebilir, internetten çalışabilir, kaynak kitaplarla ve notlarla çalışma planı oluşturabilirsiniz. Etkili, disiplinli ve kısa sürede İngilizce öğrenimi içinse İzmir İngilizce Kursularından Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kurslarını tercih edebilirsiniz.

Öğrenci ihtiyaçları ve istekleri göz önünde bulundurularak hazırlanan programlar ile her öğrenci ayrı olarak değerlendirilir ve gelişimi yakından takip edilir bu sayede etkili bir öğrenim süreci gerçekleşir.

Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları ile Farklı Bir İngilizce Öğrenimi

Kursumuzda Türk ve yabancı eğitmenler ile verilen dersler haricinde her öğrencinin katılabileceği konuşma etkinlikleri, çeşitli sosyal kulüpler, ders içi etkinlikler ve yaş gruplarına özel aktiviteler ile farklı ve verimli bir İngilizce öğrenme süreci yaşamanıza yardımcı olacaktır. İzmir’de İngilizce Kursu seçimlerinde en doğru kararı verebilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Leave a comment

×
Hızlı Bilgi Al
Sizi Arayalım!
Sohbete Başla